ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

Συνήθως πιστεύουμε ότι ένα ριχτάρι στον καναπέ ή την πολυθρόνα μας, αρκεί για να μας προστατεύσει από την σκόνη, τα ακάρεα, τους μύκητες, τα βακτήρια και τους παθογόνους μικροοργανισμούς.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί η διείσδυση αυτών των μικροοργανισμών στο εσωτερικό του καναπέ ή της πολυθρόνας μας είναι τέτοια που δεν μπορεί ένα απλό ύφασμα να μας προστατέψει έστω και στον ελάχιστο βαθμό. Γι΄αυτό είναι επιτακτική ανάγκη ο βιοκαθαρισμός του σαλονιού μας για την απομάκρυνση αλλά και την μακροχρόνια αποφυγή επανεμφανίσεως των παθογόνων μικροοργανισμών.
Οι λεκέδες από τρόφιμα, λάδι, καφέ κτλ μπορούν να γίνουν εστία μυκήτων και μικροοργανισμών που με την σειρά τους είναι υπεύθυνοι για οσμές και αλλεργίες που προκαλούν στον άνθρωπο και ιδιαίτερα σε μικρά παιδιά και ηλικιωμένους.
Η NAYSECOCLEAN αναλαμβάνει να καθαρίσει σε βάθος το σαλόνι σας επι τόπου στον χώρο σας καθώς και τις καρέκλες της τραπεζαρίας σας, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς με στεγνό ή υγρό καθάρισμα (η χρήση απορρυπαντικού ενδείκνυται μόνο στις περιπτώσεις μακροχρόνιων επίμονων λεκέδων). Σας εγγυούμαστε ποιοτικό αποτέλεσμα στον καθαρισμό του σαλονιού σας όπως επίσης και την απαλλαγή σας από επίμονους λεκέδες, όπως κρασί, αναψυκτικά, καφέ, λάδι, στυλό και μαρκαδόρο, χωρίς φθορές, αλλοίωση στα χρώματα ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Τιμές:

  • Βιολογικός καθαρισμός ανά θέση: 20€
  • Βιολογικός καθαρισμός ανά θέση μαζί με πλύσιμο ταπετσαρίας:25€

(Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α )


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού