ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΚΑΦΩΝ

Ο καθαρισμός σκάφους είναι ιδιαίτερα απαιτητικός διότι πρέπει να αντιμετωπιστούν δύσκολοι παράγοντες όπως η υγρασία, η αλμύρα, ο αέρας κ.α. Η NaysEcoClean αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την καθαριότητα και συντήρηση ενός σκάφους, παρέχει την ανάλογη υγιεινή που απαιτεί ένας τέτοιος χώρος , χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό και απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον που κάνουν για όλες τις επιφάνειες του σκάφους σας.
Το υγρό περιβάλλον που συναντάται σε όλα τα σκάφη αναψυχής ευνοεί την ανάπτυξη διαφορών μικροοργανισμών, που όπως μπορείτε να φανταστείτε μπορούν να αποβούν καταστροφικοί εφόσον συνεχίζουν και αναπτύσσονται. Για αυτό τον λόγο είναι απαραίτητος ο βιολογικός καθαρισμός.
Για να απολαμβάνετε λοιπόν το σκάφος σας με ασφάλεια και υγιεινή, πρέπει να φροντίζετε εντατικά την συντήρηση του με τακτικούς καθαρισμούς, ώστε το περιβάλλον που περνάτε τις διακοπές σας, να είναι καθαρό και να μην εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία σας.
Η
NaysEcoClean αναλαμβάνει την περιποίηση όλων των μερών του σκάφους σας ( χώροι εστίασης, τουαλέτες, καμπίνες, στρώματα, μοκέτες, αποθηκευτικοί χώροι) προχωρώντας στον βιολογικό καθαρισμό τους. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού