ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


Cleanaer Packet
Μια συσκευή ιδανική για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα, αλλά και για οικογένειες με μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, που φιλτράρει τον αέρα από τα βλαβερά.
Η τεχνολογία του Cleanaer
Η προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού και απολύμανσης του Cleanaer , είναι πιστοποιημένη από την Αγγλική Εταιρία Αλλεργιολογίας και έχειΕυρωπαικά standards EN .
To Cleanaerβραβεύθηκε από το British Allergy Foundation Seal of Approval τον Οκτώβριο του 2006 μετά από μεγάλη επιτυχία στην εξουδετέρωση αλλεργιογόνων μορίων του αέρα.

Πώς λειτουργεί!
Καθαρίζει τον αέρα αποδεσμέυοντας εκατομμύρια ηλεκτροστατικά φορτισμένες σταγόνες , που μεταφέρονται με τα ρεύματα τα αέρα , ψεκάζοντας κάθε 2 λεπτά 24 ώρες την ημέρα.
Τα ιόντα αυτά δεν φαίνονται με υγρό μάτι και αιωρούνται κινούμενα απο τα ρεύματα αέρα εξολοθρεύοντας τα ανεπιθύμητα σωματίδια.Οι ηλέκτροστικά φορτισμένες σταγόνες συνδέονται με όλα τα βλεβερά σωματίδια του αέρα τα απενεργοποιούν και μέσω της βαρύτητας πέφτουν στο πάτωμα .
Η συνεχής αποδέσμευση ιόντων τα οποία κινούνται συνεχώς μέσα στον χώρο από τα ρεύματα του αέρα εξασφαλίζουν ότι μιά συσκευή Cleanaer μπορεί να καλύψει χώρο80 m³ σε λιγότερο από 5 λεπτά .
Δρα ενάντια στα αερομεταφερόμενα μόρια:
Μυρωδιές
Βακτήρια
Ιός H1N1
Αλλεργιογόνα, σκόνη, ακάρεα και άλλα επιβλαβή
Το Cleanaer ΔΕΝ ιονίζει τα συστατικά του αέρα Τα συστατικά του Cleanaer αναζωογονούν τον αέρα! Αφαιρεί τις μυρωδιές και τις αντικαθιστά μ’ ένα διακριτικό άρωμα!
Το αποτέλεσμα: Ατμόσφαιρα καθαρή και γεμάτη φρεσκάδα

Με μία συσκευή να στέκεται μόνο 21 εκατοστά ψηλά, το Cleanaer είναι μικρό, διακριτικό και εντελώς αθόρυβο. Η τεχνολογία Cleanaer αποτελεί επανάσταση στον τρόπο που προστατεύουμε τους εαυτούς μας, τους πελάτες μας , τους μαθητές,τους εργαζόμενους και την οικογένειά μας. Όταν εκτελείται σε έναν υψηλής ποιότητας χώρο είναι σημαντικό να δοθεί μεγάλη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες. Κανείς δε θέλει το περιβάλλον της εργασίας του ή του σπιτιού του να μυρίζει.Οι συσκευές Cleanaer εκπέμπουν μικροσκοπικά μερικώς φορτισμένα υγρά σταγονίδια προσελκύοντας τις ανεπιθύμητες μυρωδιές, μεταφέροντάς τα στο έδαφος αφήνοντας πίσω καθαρότερο και πιο φρέσκο αέρα.Το Cleanaer δεν χρησιμοποιεί προωθητικά αερίων και το άρωμα που απελευθερώνει δεν είναι υπερβολικό, αλλά αγνό και καθαρό. Όλα τα ανταλλακτικά του Cleanaer είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατάλληλα για αλλεργίες και άσθμα, καθώς δεν περιέχουν ερεθιστικές ουσίες ή αλλεργιογόνα.Αυτό που κάνει η μοναδική τεχνολογία Cleanaer είναι η ικανότητα να καθαρίζει τον αέρα σε όλο το δωμάτιο και όχι μόνο σε ένα μέρος. Κάθε φορά που οι νέοι ρύποι και μυρωδιές εισέρχονται σε ένα περιβάλλον τα υγρά ιόντα είναι εκεί για να συλλάβουν αυτά τα σωματίδια των οσμών και να τα αφαιρούν αποτελεσματικά.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού