ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ
Οι περισσότεροι, που επισκεπτόμαστε ένα Ξενοδοχείο ή Ενοικιαζόμενο δωμάτιο, ανησυχούμε για την καθαριότητα και την υγιεινή των στρωμάτων και της λεκάνης του W.C., γιατί είναι από τα πιο μολυσμένα αντικείμενα που ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και τα μοιραζόμαστε με τους προηγούμενους πελάτες.
Τα στρώματα των ξενοδοχείων, λόγω της κοινής χρήσης από διαφορετικούς ανθρώπους, είναι φυσιολογικό να επιβαρύνονται πολλαπλάσια από τα οικιακά στρώματα, τα οποία σε συνδυασμό με την πιθανή έλλειψη φροντίδα τους, να αποτελούν μια διαρκή εστία μόλυνσης.
Μην αφήσεις ένα βρώμικο ή μολυσμένο στρώμα να σου χαλάσει τις διακοπές.
Αναζητήστε και εμπιστευτείτε τα ξενοδοχεία που έχουν φροντίσει για την καθαριότητα και την υγιεινή των στρωμάτων τους, έχοντας πιστοποίηση απολύμανσης και αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη. Σε περίπτωση που το ξενοδοχείο που θα μείνετε, δεν έχει φροντίσει τα στρώματά του και δεν έχει πιστοποίηση απολύμανσης Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη, προμηθευτείτε το προϊόν Allerg-STOP Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη από το πλησιέστερο φαρμακείο και ψεκάστε απευθείας πάνω στο στρώμα και στα μαξιλάρια του δωματίου σας, αφού πρώτα έχετε αφαιρέσει τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες. Δύο ώρες μετά την εφαρμογή του, μπορείτε να κοιμηθείτε άφοβα και να απολαύσετε μια πεντακάθαρη και υγιεινή διαμονή στις διακοπές σας!

Αγαπητέ Ξενοδόχε
,η βασική υπηρεσία ενός ξενοδοχείου είναι η φιλοξενία ύπνου. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο ένας πελάτης επιρρεπής σε αλλεργίες, να παρουσιάσει αλλεργικά συμπτώματα. Άμεσα εξαφανίζονται όλες σας οι προσπάθειες παροχής υπηρεσιών και σωστής εξυπηρέτησης στον πελάτη σας, και παράλληλα δημιουργούνται αρνητικά σχόλια στο trip advisor, κλπ…

Η λύση είναι η συστηματική φροντίδα με το μόνο εγκεκριμένο, αντιαλλεργικό σπρέι απολύμανσης στρωμάτων Allerg-Stop Repellent με φυσική δραστική Γερανιόλη, το προϊόν που μπορεί να σας εξασφαλίσει υψηλά standards υγιεινής και αντιαλλεργικής προστασίας. Η εφαρμογή του θα γίνει από την NAYSECOCLEAN και θα σας παραχωρήσουμε συνάμα την βεβαίωση εφαρμογής της Απολύμανσης Στρωμάτων Allerg-STOP σε κάθε δωμάτιο σε 7 γλώσσες.
Εάν διαθέτετε στρώματα παλιά ή με ρύπους, από ούρα, εμετό, ιδρώτα, αίμα, αντηλιακά λάδια κτλ., καλέστε μας, στα τηλέφωνα
26340/21781-6977618438, καθώς είμαστε ο πλησιέστερος πιστοποιημένος καθαριστής στρωμάτων Allerg-STOP Professionals του δικτύου της 5clean,για να αναλάβουμε τον καθαρισμό, ξελέκιασμα και απολύμανση των στρωμάτων σας, εκδίδοντας την ανάλογη πιστοποίηση βιοκαθαρισμού και προστασίας στρωμάτων και Βεβαίωση Εφαρμογής Απολύμανσης και Αντιαλλεργικής Προστασίας Στρωμάτων για κάθε δωμάτιο και σε ψηφιακή μορφή για το site σας.

Αναζητήστε την Πιστοποίηση ή Βεβαίωση Απολύμανσης Στρωμάτων Allerg-STOP Repellent από
την NAYSECOCLEAN.Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού