ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Η naysecoclean με την νέα υπηρεσία της, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της, να νοικιάσουν επαγγελματικά μηχανήματα για βιολογικό καθαρισμό σε οικονομικές τιμές. Η naysecoclean προσφέρει για ενοικίαση τα παρακάτω δύο μηχανήματα:


Το AQUA VIVA είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού που για φίλτρο χρησιμοποιεί νερό, σε αντίθεση με τις απλές ηλεκτρικές σκούπες της αγοράς που χρησιμοποιούν σακούλες, πανιά κ.λ.π. Καθαρίζει από τον αέρα που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι, μέχρι και τα στρώματα που κοιμόμαστε. Όλη η βρωμιά παγιδεύεται στο νερό και η ποιότητα του αέρα που βγαίνει από το μηχάνημα είναι 99,97% καθαρή, διότι περνάει και πλένετε μέσα στο νερό. Το AQUA VIVA, ένα εξειδικευμένο μηχάνημα, αποτελείται από ένα σύνολο εξαρτημάτων υψηλής τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την τέχνη της καθαριότητας, αλλά και το υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι μας. μπορεί και καταπολεμάει κάθε είδους βρωμιά, σκόνη, ΑΚΑΡΕΑ, βοηθώντας πάρα πολύ σημαντικά ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργικά, αναπνευστικά προβλήματα και κάθε είδους μορφές αλλεργίας και άσθματος. Είναι ιδανική για καθαρισμό: ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΥΠΝΟΥ, ΣΑΛΟΝΙΩΝ, ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ, ΧΑΛΙΩΝ, και κ.τ.λ. Απαραίτητη για κατοικίες, ξενοδοχεία, συνεργεία καθαρισμού, νοσοκομεία, παιδικούς σταθμούς .
Το
AQUA VIVA είναι το πιο μικρό, πιο δυνατό και πιο ελαφρύ μηχάνημα στην αγορά.


Puzzi 100 Super, μηχανή πλύσης – απόπλυσης, διαθέτει κάδο καθαρού νερού με φίλτρο που εξασφαλίζει μακρά διαστήματα λειτουργίας και προστατεύει την αντλία από τους ρύπους. Επίσης, διαθέτει ισχυρό, συμπαγές περίβλημα, κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, που καθιστά τη μηχανή ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά. Με δύο μεγάλους τροχούς και δύο τροχίσκους για άριστη ευελιξία, διακόπτες ψεκασμού και λειτουργία αναρρόφησης στο πάνω μέρος της. Διαθέτει εύκολα αποσπώμενο, διαφανές κάλυμμα, που επιτρέπει τον έλεγχο της απόδοσης με μια ματιά.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού