ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:


ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα και μωσαϊκά που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.

Με αυτόν τον τρόπο η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το ανώτατο γυάλισμα διάρκειας πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά. Συγκεκριμένα, η επιφάνεια δεν επηρεάζεται τόσο γρήγορα και εύκολα από τις καθημερινές φθορές, αποκτώντας υψηλές αντοχές σεγδαρσίματα, γρατζουνιές, πλυσίματα), κ.λ.π. Tο γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση δημιουργείται το φαινόμενο του ‘‘καθρεπτισμού’’. Η επιφάνεια γυαλίζει τόσο πολύ που είναι πλέον σαν καθρέφτης.
Ηκρυσταλλοποίηση που εφαρμόζουμεγίνετε με δίσκους συνθετικών διαμαντιών υψηλής αντοχής . Η διεργασία με τους δίσκους αυτούς έχει σαν αποτέλεσμα να επαναφέρουμε με οικολογικό τρόπο την χαμένη γυαλάδα των επιφανειών χωρίς σκόνη αλλά μόνο με λίγο νερό. Για extra γυαλάδα εφαρμόζουμε με τσόχα, ειδική πάστα γυαλίσματος φιλική προς τον άνθρωπο. Η διάρκεια της κρυσταλλοποίησης εξαρτάται τόσο από τη προσοχή που δίνεται στο δάπεδο όσο και το βαθμό κυκλοφορίας του. Έτσι στις επιφάνειες χαμηλής, μέσης, η υψηλής κυκλοφορίας ποικίλει ανάλογα. Για να βγάλετε το μεγαλύτερο όφελος στο αποτέλεσμα πρέπει κανείς να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει καθημερινά την επιφάνεια μόνο με νερό και σαπούνι ουδέτερο (χωρίς κερί), το οποίο επίσης θα απομακρύνει τη συγκέντρωση σκόνης και βρωμιάς . Με αυτό το τρόπο το μαρμάρινο δάπεδο και το σπίτι σας θα λαμποκοπάει.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
1) Χαρίζει στο μάρμαρο ή μωσαϊκό σας εκπληκτικό γυάλισμα (φαινόμενο καθρεπτισμού)
2) Εξασφαλίζει την αντοχή του γυαλίσματος στη διάρκεια του χρόνου, αυξάνοντας την σκληρότητα της επιφάνειας του μαρμάρου.
3) Εφαρμόζεται εύκολα χωρίς σκόνη και δεν γλιστράει.
4) Μεγαλώνει την ανθεκτικότητα του δαπέδου στην φθορά με αποτέλεσμα να αυξάνει κατά πολύ την διάρκεια ζωής του.
5) Η δράση του παραμένει ανεπηρέαστη από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες, (υγρασία, ζέστη , κρύο)
6) Τονίζει και αποδεικνύει τους φυσικούς χρωματισμούς του μαρμάρου και καθίσταται ιδανικό για μάρμαρα λευκά και χρωματιστά.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Για τη συντήρηση της
κρυσταλλοποίησης ενδείκνυται το ειδικό υγρό συντήρησης που χρησιμοποιείται (σε αραίωση 1:100 σε νερό) αντί για απορρυπαντικό στο σφουγγάρισμα ή μόνο νερό.

Η χρήση τυχαίων απορρυπαντικών και παρκετινών πρέπει να αποφεύγεται.
Η
ΝAYSECOCLEAN είναι στην διάθεσή σας για επιτόπιο έλεγχο και προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τιμή ανα τ.μ.: 10€ (Η τιμή δεν περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α 23%)

Προσφορά 2013
Τιμή ανα τ.μ.: 6€ (Η τιμή δεν περιλαμβάνει τον Φ.Π.Α 23%)Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού